Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones informa sobre els transtorns hormonals i l’alimentació

Xerrada a càrrec de la nutricionista Anna Gispert


El Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones informa sobre els transtorns hormonals i l’alimentació

Una quinzena de dones han participat aquest dimarts en una xerrada sobre els transtorns hormonals i l’alimentació, organitzada pel Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones. La xerrada ha estat a càrrec de la nutricionista Anna Gispert i forma part d’un cicle de tres sessions sobre l’alimentació. La propera tindrà lloc al mes de juny i estarà dedicada a la cura de la pell.

El punt de partida d’aquest cicle és que la nostra alimentació influeix directament en el funcionament de les nostres  hormones.  La nostra salut, la nostra resposta davant del perill i l’estrès, el nostre estat d’ànim i fins i tot el nostre pes, estan regulats per aquestes hormones.  En les xerrades es revisa com una alimentació equilibrada, ens ajuda a tenir uns nivells hormonals més òptims, i com adaptar-nos als canvis hormonals que tenim al llarg de la nostra vida.

Anna Gispert es dedica a la reeducació nutricional, basant-se en la dieta mediterrània i en tota l’evidència científica existent en aquest camp, per tal de millorar l’alimentació tant de les persones sanes com amb diferents patologies.