Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Sant Quirze celebra la 15a edició de la Mostra Gastronòmica

Del 2 al 7 de juny, més d’una desena d’establiments mostraran el bo i millor de la cuina santquirzenca


Sant Quirze celebra la 15a edició de la Mostra Gastronòmica

 Més d’una desena d’establiments de restauració i pastisseria participen en la 15a edició de la Mostra Gastronòmica de Sant Quirze del Vallès,  un certamen que començarà el dimarts 2 de juny amb el circuït de tapes del Restaurant  Lossum Espai Gastronòmic, on les persones participants podran gaudir de 5 degustacions maridades amb 5 vins o caves del celler Sumarroca. 

El comerç Just i el Cafè Sant Quirze també seran presents dijous 4 de juny amb un taller de cuina a base de receptes que incorporen el cafè com a element principal i que hores d’ara ja té les places exhaurides.
El plat fort de la Mostra, les degustacions als exteriors de la masia Can Feliu, seran els dies 5 i 6 de juny i enguany comptaran amb la participació de: Artbo Pastisseria, Avui no cuino, Buc Restaurant, El niu del Mussol, la Manduca, Lossum Espai Gastronòmic, NSQ Sant Quirze, Pastisseria Mix, Pizzeria i rostisseria Pollo Loco, Restaurant el Castellet i The Boss American Bar, amb el mercat ecològic del Vallès, la Setmana Bio i el 4rt aniversari del Mercat.
La vetllada de divendres, els assistents podrn gaudir de l'actuació musical del grup Esquitx, i dissabte 6 de juny es podrà seguir en directe i en pantalla gegant la final de la Champions League 2015.
Adquisició de tiquets
Com a novetat, enguany es podran adquirir els tiquets directament als estands dels restauradors participants a partir de les 20 hores. Podeu consultar la carta de degustacions i preus, i el programa de la Mostra aquí: 15a Edició de la Mostra Gastronòmica de Sant Quirze del Vallès.