Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Sant Quirze es suma a la Setmana de l’energia

Les activitats programades s’iniciaran dimarts 9 de juny amb l’exposició Tu tens la paraula que estarà instal·lada a l’IES Sant Quirze


Sant Quirze es suma a la Setmana de l’energia

 Sant Quirze del Vallès se suma a la setmana de l’energia sostenible organitzada per la Comissió Europea i per l’Institut Català de l’energia amb tota una sèrie d’activitats que promouen posar de manifest la importància de fer servir l’energia amb criteris d’estalvi i eficiència energètica. Les activitats programades s’iniciaran dimarts 9 de juny amb l’exposició Tu tens la paraula que estarà instal·lada a l’IES Sant Quirze per sensibilitzar l’alumnat d’ESO i batxillerat sobre accions quotidianes per potenciar l’estalvi energètic. Més concretament els alumnes de 4rt d’ESO, gaudiran també de dues sessions informatives sobre l’estalvi i eficiència energètica promogudes per l’empresa de subministrament elèctric municipal contractada per l’Ajuntament, SECE.

Els més petits de la casa podran gaudir també, en el marc d’aquesta setmana, de l’inflable Saltem per l’energia, i  del joc infantil l’energia en un dia, que pretenen també conscienciar sobre l’estalvi energètic mitjançant accions quotidianes, el  12 de juny a partir d eles 17.30 hores a les Morisques.

El 17 de juny  a les 19 hores, el Casal d’Avis oferirà una sessió informativa adreçada al públic adult sobre l’eficiència energètica i, l’1 de juliol, la masia de Can Feliu acollirà un taller impartit per la Diputació de Barcelona on els assistents podran rebre informació actualitzada sobre consum elèctric, tarifes, facturació i empreses subministradores. Per participar en aquest taller, que és gratuït, caldrà formalitzar les inscripcions en aquest enllaç: Inscripció al taller sobre consum elèctric.