Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El grup "Miniglamcheers" guanya la primera edició del concurs coreogràfic "Joves en dansa"

La iniciativa, organitzada pel Canya Jove, es va dur a terme a la Masia Can Feliu


El grup "Miniglamcheers" guanya la primera edició del concurs coreogràfic "Joves en dansa"

El passat dissabte 30 de maig es va celebrar a la Masia Can Feliu el primer concurs coreogràfic "Joves en Dansa", promogut pel Servei de Joventut Canya Jove de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.  L'objectiu del concurs ha estat promocionar la pràctica de la dansa entre el jovent i oferir una plataforma per a totes aquelles persones que practiquen la dansa de manera amateur, formal o informalment.

En el concurs van participar un total de 5 grups:

- Happy Teens, amb coreografia de la Sònia Giménez del Gimnàs Montserrat Creus
- Mini Glamcheers, de l'Escola de Dansa Mònica Escribà
- Just Dance, amb la coreografia de Josema Polo
- Degas, amb coreografia de l'Alba Martínez del Gimnàs Montserrat Creus
- Moulin Rouge, de l'Escola de Dansa Mònica Escribà

A part de les actuacions presentades a concurs, es va poder gaudir d'una coreografia de hip hop, a càrrec de l'Àlvar Marcos, i d'una màsterclass que va fer ballar a tots i totes les presents, a càrrec del Josema Polo.

Desprès de la màsterclass grupal, el jurat, format per tres professionals del món de la dansa, Paola Gutiérrez de l'Espai Dansa, Anna Sostres de l'Estudi de Dansa i Richard Sidoine, va declarar com a grup guanyador a Mini Glamcheers per la seva proposta plena d'energia i adequació als criteris de puntuació. També van fer una menció especial al grup Degas per la seva proposta original i creativa i, sobretot, per l'esforç en la creació de la coreografia en què totes les joves del grup van participar.

Finalment es va fer el lliurament per part de la regidora de Joventut Míriam Casaramona dels trofeus a les guanyadores així com diplomes i obsequis per a tots els participants. La regidora Míriam Casaramona agraeix especialment als membres del jurat així com a la resta de col·laboradors de l’esdeveniment la seva participació desinteressada i valora molt positivament realitzar activitats que promoguin hàbits tan saludables com la pràctica de la dansa i alhora facin participar al jovent de forma activa.