Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Arriba l'estiu a Sant Quirze: propostes de casals lúdics i esportius per als més petits

Les escoles i els clubs esportius proposen activitats lúdiques per fer passar un bon estiu als més petits


Arriba l'estiu a Sant Quirze: propostes de casals lúdics i esportius per als més petits
Amb el curs escolar a punt d'acabar, ja és hora d'anar pensant quines activitats poden fer passar una bona estona als més petits de la casa fins que els pares tinguin vacances. Els mesos d'estiu són una bona oportunitat per acumular experiències, gaudir de les piscines i els jocs d'aigua i aprendre jugant.
 
CASALS D'ESTIU A LES ESCOLES
 
Escola Purificació Salas 
Ofereix casal d'estiu del 22 de juny al 31 de juliol, i de l'1 al 10 de setembre. Títol del Casal d'Estiu: Un mon de joc. Activitats: jocs tradicionas i de pista, tallers i manualitats, balls tradicionals, cançons i contes, activitats esportives i bicicletada, jocs d'aigua i piscina.
 
Escola Pilarín Bayés
Ofereix casal d'estiu del 22 de juny al 31 de juliol, de les 8 a les 17 hores. Es faran diverses activitats lúdiques i com a tret diferencial, cada dia hi ha piscina.
 
Escola Lola Anglada
Del 22 de juny al 31 de juliol, de les 7.30 a les 17.30 hores, Casal en anglès English Summer Fun. Amb aquest casal d'estiu els nens i nenes podran gaudir d'activitats lúdiques i, al mateix temps, fer una immersió en la llengua anglesa.
 
Escola El Turonet
Ofereix Casal d'Estiu del 22 de juny al 31 de juliol, de les 7.30 a les 17 hores. La proposta educativa d'aquest casal gira al voltant de la història de Pinxo l'eriçó a les olimpíades de Galliners. Aquest centre d'interès, amb diversos entorns per explorar que apareixen al llarg de les setmanes, els infants experimenten amb activitats de descoberta del medi, esports, jocs i propostes molt imaginatives.
 
Escola Onze de Setembre
Del 22 de juny al 31 de juliol, de les 7.30 a les 17 hores. La història d'un aventurer intrèpid és el punt de partida d'aquest casal a la recerca del "tresor de la Generalitat" Les activitats estan dissenyades segons les diferents edats, i el dia 8 de juliol, els nenes es quedaran a dormir a l'escola.
 
Escola Taula Rodona
L'escola Taula Rodona proposa un Casal d'EStiu del 3 al 31 d'agost i de l'1 al 10 de setembre, de les 7.30 a les 17 hores. És un dels pocs casals d'estiu que s'ofereixen el mes d'agost, però encara no està confirmat, depèn de les inscripcions. 
 
 
Finalment, els clubs esportius ofereixen del 22 de juny al 31 de juliol els següents campus
Campus d'Estiu del SQ Bàsquet Club,

Club Handbol Sant Quirze,

Futbol Club Sant Quirze i

Atlètic Sant Joan
 
Per realitzar les inscripcions, cal adreçar-se a les AMPA de les escoles o bé directament als clubs esportius.
Podeu accedir a aquesta informació aquí: