Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Una vintena de llars de Sant Quirze, seleccionades per una enquesta de l'INE

La consulta girarà a l'entorn dels pressupostos familiars i se'n faran unes 23.000 a tot l'estat


 Una vintena de llars de Sant Quirze, seleccionades per una enquesta de l'INE
Entre els mesos de juny i juliol una vintena de llars de Sant Quirze formaran part de la mostra de l'enquesta de Pressupostos Familiars de l'Institut Nacional d'Estadística, una de les operacions estadístiques amb major tradició dins d'aquest organisme.
L'objectiu principal de l'enquesta és conèixer la despesa mitjana de les llars i la seva evolució al llarg del temps, alhora que també persegueix analitzar el comportament de les famílies i en quins béns i serveis es distribueixen les despeses en funció de la zona, nivell d'estudis i edat, entre d'altres.
Les famílies seleccionades rebran una carta conforme han estat escollides, i també una visita de l'enquestador on els informarà de com recolliran les dades. Tota la informació i dades subministrades estaran protegides pel secret estadístic. Els resultats s'utilitzen pel càlcul de les ponderacions dels articles que formen els Índex de Preus al Consum, per estimar el consum en la comptabilitat nacional, així com per preveure i adoptar les mesures necessàries per atendre les necessitats de consum de les famílies.