Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Les propostes culinàries dels restauradors de Sant Quirze atreuen a un nombrós públic als exteriors de Can Feliu

Més d’una desena d’establiments van participar a la Mostra Gastronòmica d’enguany


Les propostes culinàries dels restauradors de Sant Quirze atreuen a un nombrós públic als exteriors de Can Feliu

Els exteriors del Centre Cívic Can Feliu van ser, un any més, l’escenari que va acollir els passats divendres i dissabte les degustacions de la 15a edició de la Mostra Gastronòmica de Sant Quirze del Vallès.  Divendres van passar més de 1.000 persones, que van omplir totes les taules habilitades. Els assistents van poder gaudir de plats com el canaló cruixent de galta de porc guisada amb cremós de patata, rostit de senglar amb bolets, pollastre arrebossat amb cruixent de cereals o els ous “cabrejats” amb patata palla i foie. De postres hi havia també diverses opcions com el milfulls de crema, sacher o mousse de cafè irlandès amb crema catalana, xocolata i nata. I tot acompanyat amb vins i caves del celler Sumarroca. Com a novetat, enguany es podien adquirir els tiquets directament als estands dels restauradors, fet que va permetre que no hi haguessin aglomeracions ni cues.

Dissabte va ser un dia atípic a la Mostra Gastronòmica, ja que el protagonista va ser el futbol. Es van congregar unes 800 persones davant la pantalla gegant que estava instal·lada a Can Feliu per seguir la final de la Champions League que enfrontava el Futbol Club Barcelona amb la Juventus. Tant els restauradors com el públic van quedar molt satisfets que es projectés el partit.

Més d’una desena d’establiments de restauració i pastisseria van participar en la 15a edició de la Mostra Gastronòmica: Artbo Pastisseria, Avui no cuino, Buc Restaurant, El niu del Mussol, la Manduca, Lossum Espai Gastronòmic, NSQ Sant Quirze, Pastisseria Mix, Pizzeria i rostisseria Pollo Loco, Restaurant el Castellet i The Boss American Bar. La Mostra, a més a més, va coincidir amb la Setmana Bio i el 4t aniversari del Mercat Ecològic del Vallès.

A banda de les degustacions, la Mostra Gastronòmica també va comptar al llarg de la setmana amb un circuït de tapes, un taller de cuina a base de receptes que incorporen el cafè com a element principal i un vermut musical  diumenge al Niu del Mussol i al Lòssum Espai Gastronòmic.

Podeu consultar un reportatge fotogràfic al següent enllaç: Àlbum Mostra Gastronòmica