Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Oficina d'Atenció Ciutadana amplia el seu horari d'atenció

Obrirà mitja hora abans de dilluns a divendres


L'Oficina d'Atenció Ciutadana amplia el seu horari d'atenció

L´Oficina d´Atenció Ciutadana de l´Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amplia el seu horari a partir de demà divendres, dia 15 d´octubre. El nou horari d´atenció s´amplia en mitja hora més, passant de 9 a 20 hores de dilluns a divendres, a de 8.30 a 20 hores, també de dilluns a divendres. Els dissabtes l´atenció continuarà sent de 9 a 14 hores.
D´aquesta manera, segons que ha manifestat la regidora de Serveis Generals, “s´ofereix un horari més ampli que s´adapti a les necessitats de la ciutadania, de manera que aquesta pugui efectuar les seves gestions de forma presencial i telefònica. Aquesta ampliació comporta alhora una millora en la qualitat del servei que presta l´Ajuntament.”
Aquesta ampliació a l´OAC se suma també a altres iniciatives en aquest sentit, com la prestació d´aquest servei també al barri de les Fonts, doncs dijous i divendres al matí l´Oficina d´Atenció Ciutadana oferirà els seus serveis des de la nova Torre Julià.
Segons que ha manifestat el primer tinent d´Alcaldia, Antoni Rebolleda, “el nou centre cívic Torre Julià esdevé d´aquesta manera un nou centre de participació i serveis, doncs a més de l´OAC s´hi ofereixen diversos serveis municipals que acosten l´administració a la ciutadania”.
De fet, l´edifici de Torre Julià acollirà a més de servei d´atenció ciutadana, classes de l´Escola d´Adults i del Servei de Català, informàtica per a gent gran, tallers d´igualtat o servei jurídic d´atenció a la dona.