Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Obertes les inscripcions per participar al taller sobre consum elèctric

L’activitat donarà eines als participants per estalviar en la factura de la llum i contribuir a la sostenibilitat


Obertes les inscripcions per participar al taller sobre consum elèctric

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, mitjançant l'empresa Sece, ofereix un taller d'eficiència energètica en el marc de les activitats de la Setmana de l'energia. El Casal d'Avis acollirà aquesta iniciativa adreçada al públic adult.

Recordem que Sant Quirze del Vallès se suma a la setmana de l'energia sostenible organitzada per la Comissió Europea i per l'Institut Català de l'energia amb tota una sèrie d'activitats que promouen posar de manifest la importància de fer servir l'energia amb criteris d'estalvi i eficiència energètica. Els darrers dies s'han organitzat activitats a l'IES Sant Quirze adreçades a sensibilitzar l'alumnat d'ESO i batxillerat. També el passat 12 de juny el Parc de les Morisques va acollir un inflable i un joc infantil per conscienciar els més petits.

El proper 1 de juliol la Masia Can Feliu acollirà un taller impartit per la Diputació de Barcelona on els assistents podran rebre informació actualitzada sobre consum elèctric, tarifes, facturació i empreses subministradores.

Per participar en aquest taller, que és gratuït, caldrà formalitzar les inscripcions en aquest enllaç: Inscripció al taller sobre consum elèctric.