Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Comença la temporada d’estiu a les piscines municipals

Durant el mes de juliol s’organitzaran cursets intensius de natació


Comença la temporada d’estiu a les piscines municipals

La piscina municipal del complex esportiu Can Casablanques s’obre el proper dia 22 de juny. En el cas de la de les Fonts, l’obertura serà el 24 de juny. Una nova temporada que continua el mes de juliol amb cursets intensius de natació de cinc sessions setmanals als dos centres. La ciutadania interessada podrà fer la inscripció a les mateixes instal·lacions, a partir dels dies d’obertura en el cas de Les Fonts i des d’avui mateix a Can Casablanques. L'horari de les piscines d'estiu serà de 10 a 19.30 hores fins a l'11 de setembre.
Pel que fa als abonaments per temporada, cal remarcar que les famílies que tinguin el carnet de nombroses i/o monoparentals, tindran una bonificació del 50% sobre la quota d’inscripció i les quotes mensuals per abonats. A les Fonts, a més, en el cas dels germans menors de 14 anys, el primer ha de pagar tota la quota i el segon té una bonificació del 20%, considerant-se primer germà el que estigui realitzant el curs superior. Podran ser titulars del carnet d’usuari totes les persones empadronades a Sant Quirze del Vallès que així ho sol·licitin.
Recordem que els usuaris de la targeta VIP SQV compten amb força descomptes en les quotes d’inscripció, les mensuals i els cursets. Caldrà aportar-la en el moment de la inscripció.