Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La Festa Cubana arriba aquest dissabte a la seva 20a edició

La recaptació es destinarà a la reconstrucció del Nepal


La Festa Cubana arriba aquest dissabte a la seva 20a edició

Aquest dissabte, dia 4 de juliol, és la data escollida per celebrar la vintena edició d'una de les cites de l'agenda solidària santquirzenca, la Festa Cubana que acullen els exteriors de la masia de Can Feliu. El bon temps, la bona sintonia i la música en viu caracteritzen aquesta festa organitzada per l'oenagé Ateneu del Món i que enguany comptarà amb l'actuació en directe de la formació cubana Ashé Quintet. 

A partir de les 21 hores, els i les assistents podran degustar la tradicional Fideuà, prendre un mojito, gaudir d'un espectacle de màgia o participar en un sorteig. Els tiquets per al sopar tenen un preu de 12 € que inclou Fideuà, espectacle, mag, sorteig i DJ, i es poden adquirir amb antel·lació a establiments adherits a Sant Quirze Empresarial: Estanc de Pau Casals 27, La Bodegueta (rambla Lluís Companys, 10) Fil a l'Agulla (Pau Casals 72) i Racó de la Compra (Pau Casals 27).  També es podran comprar al mateix recinte a partir de les 20.30 hores.

Recaptació per al Nepal
La recaptació d'aquesta celebració sempre s'ha destinat a finalitats solidàries. En aquesta ocasió, l'organització ha decidit enviar el que el reculli per la reconstrucció del Nepal, un país que viu una situació molt difícil arran dels darrers terratrèmols. La Festa Cubana compta, també, amb el patrocini de Sant Quirze Empresarial i la col·laboració de l'associació Amics del Nepal i de NSQ Sant Quirze.