Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze celebrarà la revetlla de Sant Joan amb la tradicional foguera

Els Amics de la Flama del Canigó també portaran la flama a Los Rosales


Sant Quirze celebrarà la revetlla de Sant Joan amb la tradicional foguera

La nit de Sant Joan, avui dimarts 23 de juny, serà el moment de gaudir, després de sopar, de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. La iniciativa començarà a les 23 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó. A dos quarts de dotze s'encendrà la foguera, que comptarà amb la participació dels Diables de Sant Quirze. Tothom que vulgui, pot portar coca i menjar-la a la vora del foc. I, per gaudir d’una bona revetlla, hi haurà discomòbil fins les 2 de la matinada. L'Ajuntament recomana prudència i control per part dels pares i mares sobre els més petits.

Afectacions

Avui dimarts 23 de juny des de les 7 del matí no es pot aparcar a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. Tampoc es podrà estacionar a partir de les 15.00 hores als següents carrers (només al tram proper a Mas Duran):
-    Rambla de Lluís Companys
-    Vallcorba
-    Mercè Rodoreda
 
La Foguera de Sant Joan està organitzada pel Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze i l'Ajuntament, amb la col·laboració dels Amics de la Flama del Canigó i els Diables de Sant Quirze.

Flama del Canigó

Els Amics de la Flama del Canigó organitzen avui dimarts una cursa de relleus a peu per portar la Flama del Canigó de la plaça de les Morisques a Los Rosales. El recorregut serà el següent: plaça de les Morisques, Vallcorba, plaça Turonet, passeig de Colomer, Camí de Can Arús i carrer Sant Llorenç. La iniciativa començarà a les 20.30 hores.