Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Èxit del taller d'elaboració del ninot de la Foguera de Sant Joan

La iniciativa, organitzada pel GIHSQ, va comptar amb més de 50 participants


Èxit del taller d'elaboració del ninot de la Foguera de Sant Joan

Una cinquantena de nens i nenes van participar a l’activitat que ahir diumenge va organitzar el Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze per començar els preparatius per Sant Joan. Infants i famílies es van trobar a la rambla de Lluís Companys a les 11.00 hores i, seguint les indicacions dels membres del GIHSQ, van confeccionar el ninot que es col·locarà a la punta del pal central de l'eix de la foguera de demà a la nit i les torxes. El taller va finalitzar al migdia.
 
Foguera
La nit de Sant Joan, demà dimarts 23 de juny, serà el moment de gaudir, després de sopar, de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. La iniciativa començarà a les 23 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó. A dos quarts de dotze s'encendrà la foguera, que comptarà amb la participació dels Diables de Sant Quirze. Tothom que vulgui, pot portar coca i menjar-la a la vora del foc. I, per gaudir d’una bona revetlla, hi haurà discomòbil fins les 2 de la matinada.

L'Ajuntament recomana prudència i control per part dels pares i mares sobre els més petits.

Recordem que demà dimarts 23 de juny, a partir de les 7 del matí, no es podrà aparcar a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. Tampoc es podrà estacionar a partir de les 15.00 hores als següents carrers (només al tram proper a Mas Duran):
-    Rambla de Lluís Companys
-    Vallcorba
-    Mercè Rodoreda

La Foguera de Sant Joan està organitzada pel Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze i l'Ajuntament, amb la col·laboració dels Amics de la Flama del Canigó i els Diables de Sant Quirze.