Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Tret de sortida als casals d'estiu a les escoles

Les AMPAS han preparat múltiples propostes originals


Tret de sortida als casals d'estiu a les escoles

Avui s’han iniciat els casals d’estiu a les escoles Purificació Salas, Pilarín Bayés, Lola Anglada, El Turonet i Onze de Setembre. L’escola Taula Rodona inicia els casals del 3 d’agost al 31 i de l’1 de setembre al dia 10. El calendari de la resta comparteix l’inici avui fins al 31 de juliol i, en el cas de l’escola Purificació Salas organitza també activitats de l’1 al 10 de setembre. L’horari també coincideix entre totes, de 7.30 a 17h, exceptuant el cas del Pilarín Bayés, que comencen a les 8, i de l’escola Lola Anglada que finalitza mitja hora més tard, a les 17.30h.
Cada escola ha triat una proposta educativa diferent. En el cas del Purificació Salas la temàtica girarà entorn el tema “Un món de joc”. Es tracta de jocs tradicionals i de pista, tallers i manualitats, balls tradicionals, cançons i contes. També hi haurà activitats esportives i bicicletada, així com jocs d’aigua i piscina.
L’escola Pilarín Bayés prepara un casal d’estiu amb assistència diària a la piscina de Les Fonts.
L’escola Lola Anglada ha organitzat un casal en anglès amb el nom “English Summer Fun”.
La proposta educativa de l’escola El Turonet porta per nom: “Pinxo, l’eriçó a les olimpíades de Galliners!” A través d’aquest centre d’interès, amb diversos entorns per explorar que apareixen al llarg de les setmanes, els infants experimenten amb activitats de descoberta del medi, esports, jocs i propostes molt imaginatives.
El tema del casal de l’escola Onze de Setembre és la història d’un aventurer molt intrèpid que vol descobrir on es troba el tresor de la Generalitat. Les activitats estan dissenyades segons els diferents grups d’edat. El dia 8 de juliol els nens es quedaran a dormir a l’escola.