Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Comencen els campus esportius d'estiu

Bàsquet, futbol i handbol són algunes de les opcions al municipi


Comencen els campus esportius d'estiu

Les entitats esportives del municipi organitzen, un any més, els tradicionals campus d’estiu. El Sant Quirze Bàsquet Club va començar el dia 22 de juny la iniciativa al pavelló municipal, orientada a tots els nens i nenes que vulguin practicar el bàsquet, i combinada amb sessions de piscina per afrontar també les altes temperatures. Durant el casal rebran visites de reconeguts jugadors. Avui, per exemple, els ha fet una sessió formativa la jugadora de la lliga francesa Marta Arbizu.
D'altra banda, el Futbol Club Sant Quirze comença el proper 29 de juny el seu campus d’estiu orientat a participants entre els 4 i els 16 anys. El primer torn és del 29 de juny al 3 de juliol. A continuació s’organitzen els següents torns: del 6 al 10 de juliol, del 13 al 17 de juliol, del 20 al 24 de juliol i del 27 al 31 de juliol. El casal s’organitza amb un entrenament específic de tecnificació al matí, i competicions internes a la tarda. Cada dia hi haurà una hora de piscina i un dia a la setmana una activitat diferent, com ara excursions, festa de l’aigua, etc.
El Club Handbol Sant Quirze inicia també el 29 de juny i fins al 31 de juliol el seu casal. Aquest està dirigit a nois i noies de 5 a 18 anys. El Club farà servir tant la pista interior del poliesportiu com l’annexa i la pista de tennis. De 13 a 14h faran ús de la piscina.
En el cas de Les Fonts, la Unión Deportiva Les Fonts realitza un campus d’estiu del 30 de juny al 30 de juliol. Les activitats programades inclouen piscina, activitats poliesportives i taller de dibuix al local de Santa Teresa. Una altra opció a Les Fonts és la que ofereix el Club Atletic Sant Joan. Es tracta d’un casal orientat a nens d’entre 4 i 14 anys. El 80 per cent del treball s’orientarà a futbol sala, especialment per a aquells participants que ja provenen de l’activitat a l’escola Pilarín Bayés. Els nous tindran ocasió d’iniciar-se en aquest esport. El casal està impartit per monitors federats per la Real Federació Española de Fútbol i l’objectiu és animar els participants a continuar durant el curs per crear nous equips de futbol a l’entitat. L’horari és de 9 a 13.30h i fins al 31 de juliol.