Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Arrenca una nova temporada del Fes Estiu al Canya Jove

El programa d’activitats començarà el proper 25 de juny


Arrenca una nova temporada del Fes Estiu al Canya Jove

El Servei de Joventut de l’Ajuntament ja té enllestit el “Fes Estiu al Canya Jove 2015”, tot un programa de propostes amb activitats, tallers i cursos perquè adolescents i joves tinguin opcions culturals i d’entreteniment durant les tardes dels mesos de juny i juliol sense haver de sortir del poble.
Aquest s’inaugura el proper 25 de juny amb el taller de tintatge de samarretes i peces de roba de tota mena que, any rere any, esdevé sempre un èxit.

Tallers i activitats per a tots els gustos i a tot arreu

Aquesta vegada el Canya Jove oferirà activitats de lleure tant al Centre Cívic Can Feliu durant cada tarda així com al Centre Cívic Torre Julià dimarts i dimecres tarda, reforçant el servei descentralitzat que a començaments d’any es va iniciar al barri de Les Fonts. A grans trets i per localitzacions els i les joves podran participar en aquestes activitats:

Al Centre Cívic Can Feliu:
- Del 29 de juny al 3 de juliol hi haurà tarda de PS3, taller de graffiti, monogràfic de cuina i taller de risoteràpia.
- Del 6 al 10 de juliol es faran el taller “l’hort al balcó”, el taller de formació bàsica de primers auxilis impartit per la Creu Roja, la inauguració de l’exposició “enfoc’ART” i la Training Battle per aprendre i fer rimes de rap.
- Del 13 al 17 de juliol es duran a terme el taller “Become a youtuber”, per aprendre trucs per fer més coneguts els nostres canals de Youtube i fer-los conèixer per la xarxa, un taller de massatge i automassatge, un taller de bijuteria, jocs de rol de taula i una màsterclass de bachata i salsa.
- Del 20 al 24 de juliol es realitzaran una tarda de PS3 i jocs d’ordinador i tallers temàtics per preparar una gran festa d’acomiadament de l’estiu: els tallers “Prepara’t pel Holi Quirze i fes els teus saquets” i un monogràfic de cuina asiàtica.

Al Centre Cívic Torre Julià:

- El 30 de juny i l’1 de juliol: Gimcana d’aigua i el taller “l’hort al balcó”
- El 7 i el 8 de juliol: Ludotarda amb berenar saludable i taller de circ
- El 14 i 15 de juliol: taller de bijuteria i tarda de PS3
- El 21 i 22 de juliol: taller de tintatge de samarretes i torneig de futbol

Els plats forts

El divendres 26 de juny a la nit arriba un dels primers plats forts amb el “Mou-te a la Nit, enganxa’t a l’esport”. Aquesta vegada amb l'organització de la lligueta de futbol 7 que es farà a partir de les 20:30 h al camp de futbol municipal.
I, per clausurar el “Fes Estiu” d’aquest any, el Canya Jove organitzarà el “Holi Quirze” el divendres 24 de juliol amb la festa dels colors, exhibicions i màsterclass de Bollywood i tallers de henna.
Amb el programa “Fes Estiu al Canya Jove” la regidoria de joventut vol apostar per millorar i augmentar l’oferta d’oci adreçada al jovent de Sant Quirze i el temps de vacances és un bon moment per a oferir propostes diverses per gaudir de l’estiu, aprofitar el temps de lleure i per realitzar activitats que siguin lúdiques i divertides i que donin resposta a les demandes i els interessos dels i les joves de Sant Quirze.

Per a qualsevol consulta, escriviu a canyajove@santquirzevalles.cat.