Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Segueixen les actuacions de supressió de barreres arquitectòniques

L'entorn de les escoles és un dels espais en què s'hi treballa


Segueixen les actuacions de supressió de barreres arquitectòniques

El passat 25 de maig es van iniciar les obres vinculades al Projecte de supressió de barreres arquitectòniques i de millora de mobilitat del municipi. Es tracta d’una actuació que, en aquesta primera fase, té com objectiu garantir la mobilitat i l’accessibilitat als espais públics de la ciutadania i, especialment, de les persones amb mobilitat reduïda. L’empresa que executa aquestes actuacions és Construcciones Fertres SL, adjudicatària del contracte per un import de 175.312 €.  La durada prevista és d’aproximadament dos mesos.
Les obres de supressió de barreres es van iniciar al casc antic, als entorns de la Masia Can Feliu i la Biblioteca Municipal, l’avinguda d’Antoni Gaudí, c/Sabadell i c/ Joaquim Rodrigo. Actualment s’estan duent a terme els darrers repassos.
D’altra banda, ja han estat iniciades les actuacions a les zones de Can Casablanques i Sant Quirze Jardí. Una vegada acabades, els equips de treball s’aniran desplaçant cap a les zones d’actuació  restants que corresponen a l’entorn de l’escola Taula Rodona, Los Rosales, i Les Fonts.
Paral·lelament, s’estan duent a terme les obres de millora de la mobilitat al parc situat entre el carrer Ribera, la ronda d’Arraona i l’av. Can Pallars que es van iniciar el passat 8 de juny de 2015. Tanmateix, el 21 de juny van començar les obres de millora del parc situat davant el CEIP Purificació Salas atesa la finalització del curs escolar. Es tracta d’urbanitzar els camins existents, actualment en ús i disposats sobre el parc sense pavimentació, per a l’ús de passeig de vianants i circulació de bicicletes. També s’estan eliminant les barreres arquitectòniques dels camins i les cruïlles d’accés i s’està millorant l’entorn per fer aquests camins més agradables. L’empresa encarregada d’aquestes actuacions és Hercal Diggers SL.