Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La Biblioteca Municipal oferirà diverses d’activitats de cara al proper curs

Fins al 27 de juliol es poden gestionar la majoria d’inscripcions


La Biblioteca Municipal oferirà diverses d’activitats de cara al proper curs

La Biblioteca Municipal prepara una nova temporada amb una àmplia oferta de propostes. A més del pati de contes i el préstec de llibres electrònics, algunes de les activitats requereixen d’inscripció. Des del passat 18 de juny i fins al proper 27 de juliol es poden gestionar a la mateixa Biblioteca. Aquest és el cas de les següents iniciatives: el Club de lectura infantil que començarà el 8 d’octubre, a càrrec de Maria Castella i s’allargarà fins al 18 de juny. Enguany també s’organitza un curs intensiu d’anglès adreçat a nens i nenes de 1er i 2n de primària, a càrrec de Kids Brain. La presentació de l’activitat serà el proper 16 de setembre a les 18h a la sala d’actes de la Biblioteca.
Altres iniciatives que requereixen inscripció, també en aquestes dates, són el Club de Lectura d’Adults, a càrrec de Jaume Prat i el grup de conversa en anglès nivell mig, a càrrec de l’escola d’idiomes FIAC i el de nivell avançat, a càrrec de l’escola d’idiomes TEK.
El Club de lectura entre dones, a càrrec de Laura Patricio, tindrà lloc del 10 de novembre al 8 de març. Les inscripcions es gestionaran a partir del 7 de setembre i fins al 17 d’octubre. L’activitat Compartir en família, compta amb inscripcions obertes.
Finalment, cal remarcar que durant tot el mes de juliol tindrà lloc la Fira de Revistes. Cada usuari podrà emportar-se gratuïtament exemplars vells que la biblioteca no conserva. Com a màxim, podrà endur-se cinc exemplars, i tres del mateix títol.
Horaris especials
Recordem que durant l’horari d’estiu, del 20 de juny al 12 de setembre, la Biblioteca Municipal romandrà tancada els dissabtes.