Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Èxit de públic a la Festa Africana

Les actuacions de la coral Bella Quirze Band i del grup de percussió senegalès Gorée van omplir l'amfiteatre del Parc de les Morisques


Èxit de públic a la Festa Africana

Ahir diumenge, centenars de persones van apropar-se al Parc de les Morisques per participar en la  Festa africana adreçada a tots els públics, organitzada per Acció Solidària Vallès. Des de les 10 del matí, es van dur a terme activitats diverses i tallers  adreçats tant a petits com a grans. Els infants van poder participar en una activitat que consistia en acolorir un gran mapa d'Àfrica. També s’hi van instal·lar parades on els i les visitants podien comprar productes tradicionals senegalesos. A més a més, es van desenvolupar les actuacions de la coral Bella Quirze Band, que va realitzar un repertori africà i afroamericà, i del grup de percussió senegalès Gorée. Les actuacions van omplir l’amfiteatre del Parc de les Morisques al migdia.
 

Just després, es va servir un dinar preparat per cuineres senegaleses, que va consistir en plat de carn de xai preparada amb arròs, el "Tiebu yapp", i unes mandonguilles de peix una mica picants acompanyades també d’arròs. Per beure hi havia bissap fresc, infusió de color violeta ben ensucrada feta a base de flors d'hibuscus. Es van servir 246 àpats, superant les expectatives de l’entitat. Al dinar van assistir el regidor de cooperació de l’Ajuntament de Sant Quirze, José Luis Sagredo, i els regidors i regidores Elsiabeth Oliveras, Anna Canes, Lluïsa Cobo i Sílvia Peralta. La Festa Africana va finalitzar a les 17:00 hores amb una altra actuació del grup Gorée.

A continuació, podeu veure un breu vídeo de la Festa Africana: