Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Més de 200 joves participen a l’edició del “Mou-te a la nit, enganxa’t a l’esport”

Un total de 20 equips de futbol 7 van disputar divendres diversos partits


Més de 200 joves participen a l’edició del “Mou-te a la nit, enganxa’t a l’esport”

Més de 200 joves van participar divendres a l’edició del “Mou-te a la nit, enganxa’t a l’esport”, organitzada pel Servei de Joventut amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports i del Futbol Club Sant Quirze del Vallès. També van participar-hi diversos joves voluntaris per organitzar i arbitrar els partits.
Aquesta edició, com totes les que s’han emmarcat dins del programa “Fes estiu al Canya Jove”, ha tingut el futbol 7 com a protagonista. Enguany però, sense combinar amb voleivol o sessions de jazz com en anteriors “Mou-te”. El camp de gespa del poliesportiu Can Casablanques va ser l’escenari escollit per celebrar els partits dels 20 equips inscrits. El torneig va iniciar-se a l’hora prevista, les 21h, dividint el terreny en tres camps perquè els diferents partits es desenvolupessin de manera simultània. L’esportivitat va ser la protagonista de la jornada, que es va allargar fins la 1.30 de la matinada.
Des del Servei de Joventut es vol agrair l’esportivitat dels participants i dels espectadors, així com la col·laboració de totes les persones voluntàries i el Futbol Club Sant Quirze per la cessió del material i el suport.