Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Nou horari del servei gratuït de recollida de mobles a Les Fonts

La recollida es farà els divendres de 6 a 13h


Nou horari del servei gratuït de recollida de mobles a Les Fonts

A partir d’avui, 1 de juliol, es modifica a Les Fonts el servei gratuït de recollida de mobles, andròmines i altres objectes en desús. La recollida es farà els divendres, de 6 a 13h. El telèfon d’atenció a l’usuari serà el mateix que el de la resta del municipi: 900150140. El termini màxim per demanar el servei és les 15h del dimecres anterior al divendres que es fa la recollida. A partir d’aquesta hora les recollides passen al divendres de la setmana següent.

Per efectuar el servei correctament cal que es tinguin en compte el següents requisits:
1. Tipus de materials que es recullen: mobles vells, electrodomèstics, matalassos, fustes, ferros, material informàtic, bicicletes, jocs infantils...
No són objecte de recollida domiciliària: runes, restes vegetals, paper, envasos o vidre, vehicles, pneumàtics, escombraries, bidons d’oli, roba ... Aquests residus s’han d’eliminar, segons els casos, mitjançant els contenidors corresponents de recollida selectiva, o mitjançant els serveis de deixalleria.

2. Condicions que han de preservar els veïns sol·licitants:
 El material de retirada concertat han de deixar-lo al carrer davant de l’adreça facilitada o al costat dels contenidors de recollida de residus que tinguin més a prop. Els operaris de l’empresa concessionària no accedeixen dins dels habitatges particulars.
El material s’ha de deixar al carrer a la nit, a última hora del dia anterior al de la recollida, o abans de les 6 hores del mateix dia.
Quan el volum sigui considerable (per exemple, buidar de mobles i electrodomèstics d’un habitatge sencer) s’ha de sol·licitar de forma fraccionada en setmanes diferents.
Qualsevol material deixat sense autorització o sense preservar els requisits i condicions que s’expressen en aquest apartat pot ser considerat abocament il·legal.