Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

L'empresa local Avery Dennison neteja el camí dels monjos en una jornada de sostenibilitat

L’acció, realitzada en col·laboració amb l’Ajuntament, s’emmarcava en els actes de celebració del 80 aniversari d’aquesta empresa dedicada a l’elaboració i distribució de sistemes d’etiquetatge de productes


L'empresa local Avery Dennison neteja el camí dels monjos en una jornada de sostenibilitat

 Més d'una vintena de treballadores i treballadors de l’empresa Avery Dennison, situada al polígon industrial de can Feu de Sant Quirze del Vallès, van netejar el passat 3 de juliol una zona d’abocaments de residus al camí dels Monjos al bosc de can Caber. L’acció, realitzada en col·laboració amb l’Ajuntament, s’emmarcava en els actes de celebració del 80 aniversari d’aquesta empresa dedicada a l’elaboració i distribució de sistemes d’etiquetatge de productes. Aprofitant l’aposta de l’empresa per la protecció ambiental, van dedicar unes hores de la seva jornada de treball a netejar un indret natural del municipi com a aportació social a la millora del nostre entorn.
L’Ajuntament de Sant Quirze va col•laborar aportant guants de protecció i bosses de residus així com realitzant, amb màquina i contenidors, la recollida de la resta de residus que, pel seu pes i volum, no havien pogut ser recollits pel personal participant. En total, es van retirar un total de 20 metres cúbics de residus de diferents punts, no només del camí dels Monjos sinó també del camí Antic de Sant Cugat, consistents principalment en plàstics, papers, vidres, materials de construcció i restes de poda.