Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Antoni Tuà, medalla al treball President Macià

El Govern reconeix els treballadors, empreses i entitats que s’han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball


Antoni Tuà, medalla al treball President Macià

El Govern va concedir ahir a la tarda la Medalla al treball President Macià 2015 al que va ser alcalde de Sant Quirze entre 1987-1989, Antoni Tuà. El reconeixement se suma al de 15 persones més i 5 empreses i entitats amb seu a Catalunya, pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l’economia catalana. També són un reconeixement als treballadors i empreses que s'han distingit per la seva dedicació, constància i esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral. Els guardons, oberts a qualsevol persona o entitat, es van crear el 1938. 

 
· Joan Antoni Tuà Molinos (66 anys, Terrassa)
Infermer especialitzat en Electroradiologia a l’Hospital Clínic de Barcelona, és també el president del Comitè d’Empresa d’aquest mateix centre sanitari. En paral·lel a la seva activitat professional, entre els anys 1991 i 2010 és representant de CCOO de Catalunya al Consell de Direcció del Servei Català de Salut i al Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut entre 1991 i 2010. En l’àmbit polític, ha estat alcalde de Sant Quirze del Vallès (1987-1989) i regidor del municipi durant diverses legislatures.