Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Aquest dissabte se celebra la 10a edició de la Festa d’Estiu

L’activitat, organitzada per Sant Quirze Té Vida, tindrà lloc al Parc de les Morisques


Aquest dissabte se celebra la 10a edició de la Festa d’Estiu

Aquest proper dissabte, dia 11 de juliol, el parc de les Morisques acollirà un dels plats forts d’aquestes dates de Sant Quirze del Vallès, la Festa d’Estiu que des de fa ja 10 anys que organitza l’entitat Sant Quirze Té Vida. Aquesta data també coincideix amb els 10 anys de l’associació santquirzenca i, per aquest motiu, han preparat una festa especial per compartir amb la ciutadania.

La iniciativa començarà, com és habitual, al migdia (12.00 hores), quan els nens i les nenes combatran la calor passant-s’ho d’allò més bé ballant i remullant-se amb la Festa de l’Escuma. Les activitats continuaran a la tarda. A partir de les 18.00 i fins les 20.30 hores, hi haurà tot un seguit d’inflables per al gaudi dels més petits. A les 20.00 hores, a l’amfiteatre del parc començarà l’actuació del Màgic Raül, que ha estat guardonat amb el primer premi del Concurs de Màgia “Ciutat de Manresa” i que acumula més de 100 actuacions per any. A la mateixa hora, la gent que vulgui sopar ja podrà comprar un entrepà de botifarra per agafar forces per a la Discomòbil, que començarà a les 21.00 hores. Famílies i infants podran ballar els ritmes del moment fins les 22.30 hores, moment en què es llegirà un discurs que donarà pas a les campanades d’estiu. Just després, si la climatologia ho permet, tindrà lloc un espectacular castell de focs per celebrar el Cap d’Any d’Estiu i el 10è aniversari de l’entitat. Per acabar la Festa de la millor manera possible, la música continuarà fins dos quarts d’una de la matinada.

Informem que el castell de focs es podrà llençar sempre i quan a Sant Quirze del Vallès no s’hagi activat el nivell 3 del Pla Alfa ni es mantingui activat en fase d’alerta el PAM INFOCAT per risc màxim d’incendis. En el moment de redactar aquesta notícia, l’INFOCAT està activat en fase d’alerta. Mantindrem la ciutadania informada sobre com evoluciona aquest risc d’incendis i l’onada de calor a través d’aquest mateix web i de les xarxes socials Facebook i Twitter de l’Ajuntament.