Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Gran celebració de la Festa d'Estiu i dels 10 anys de Sant Quirze Té Vida

La ciutadania va poder gaudir d'un petit però molt efectiu espectacle pirotècnic per celebrar el Cap d’Any d’Estiu i el 10è aniversari de l’entitat


Gran celebració de la Festa d'Estiu i dels 10 anys de Sant Quirze Té Vida

Aquest passat dissabte 11 de juliol el parc de les Morisques va acollir un dels plats forts d’aquestes dates de Sant Quirze del Vallès, la Festa d’Estiu que des de fa ja 10 anys que organitza l’entitat Sant Quirze Té Vida. Aquesta data també va coincidir amb els 10 anys de l’associació santquirzenca i, per aquest motiu, van preparar una festa especial per compartir amb la ciutadania.

La iniciativa va començar, com és habitual, al migdia (12.00 hores), quan els nens i les nenes van combatre la calor passant-s’ho d’allò més bé ballant i remullant-se amb la Festa de l’Escuma. Les activitats van continuar a la tarda. Hi havia originals inflables, la majoria d’ells d’aigua, que van fer gaudir als més petits. A les 20.00 hores, a l’amfiteatre del parc va començar l’actuació del Màgic Raül. El mag, que ha estat guardonat amb el primer premi del Concurs de Màgia “Ciutat de Manresa” i que acumula més de 100 actuacions per any, no va defraudar el nombrós públic assistent. A la mateixa hora va començar també una botifarrada popular per la gent que volgués sopar per agafar forces per a la Discomòbil, que va començar després del mag.

Famílies i infants van poder ballar els ritmes del moment fins les 22.30 hores, moment en què es va llegir un discurs que parlava dels 10 anys de l’entitat i donava la benvinguda a l’estiu. Just després es van escoltar les tradicionals campanades i, acte seguit, els Diables de Sant Quirze van dur a terme un petit però molt efectiu espectacle pirotècnic per celebrar el Cap d’Any d’Estiu i el 10è aniversari de l’entitat. Per acabar la Festa de la millor manera possible, la música va continuar fins dos quarts d’una de la matinada.