Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Més de 500 persones es mullen per l’esclerosi múltiple

La jornada serveix per recollir fons per a la lluita contra aquesta malaltia


Més de 500 persones es mullen per l’esclerosi múltiple

Aquest diumenge més de 500 persones s’han mullat per l’esclerosi múltiple a Sant Quirze del Vallès. El municipi s’ha adherit un any més a la iniciativa “Mulla’t” que té com a objectiu recaptar fons per a aquesta malaltia i que se celebra a tota Catalunya. La piscina del Complex Esportiu Municipal ha estat l’escenari protagonista.
A Sant Quirze, el donatiu s’ha fet mitjançant la recaptació de les entrades a la piscina municipal. A més, s’ha venut material a la recepció per tal de recollir fons. L'activitat ha servit per recaptar 468€ en donatius i venda de material, i 721€ en venda d’entrades per part de Ferrovial Servicios, l’empresa concessionària del complex. En total, 1.189€ per a la Fundació Esclerosi Múltiple.
La jornada, especialment partipativa, ha comptat amb diverses activitats, com ara masterclass de Zumba i aiguagim i salt a l’aigua i metres nedats.
Des del 1994 cada any es convida a tota la societat a mullar-se en el sentit literial de la paraula, llençant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.
A Catalunya, el “Mulla’t” s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.
Milers de ciutadans es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les més de 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya.
Aquesta malaltia es diagnostica cada vegada a persones més joves, entre els 20 i els 40 anys, i entre els objectius s’estableix millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de nuerorehabilitació i d’inserció laboral a través dels hospitals de dia que la FEM gestiona a Barcelona, Lleida i Reus i de l’atenció domiciliària a Girona i el Centre Especial de Treball.
Trobareu més informació de la campanya a mullat.fem.es
Per a qualsevol dubte: Fundació Esclerosi Múltiple: 93.228.96.99.