Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Patronal acollirà per Festa Major l’espectacle en anglès “Jan & Júlia, Benvinguda nanny!”

Podeu fer reserva de places al correu electrònic santquirze@kidsandus.org


La Patronal acollirà per Festa Major l’espectacle en anglès “Jan & Júlia, Benvinguda nanny!”

El Jan i la Júlia són dos germans que hauran de fer un esforç per fer-se entendre amb la seva nova cangur. Amb ells compartirem un dia, des que es lleven fins que se’n van a dormir. L’espectacle, en anglès i català, intercala cançons amb passatges de text. Les cançons, totes en anglès, són versions d’alguns dels musicals més coneguts de Broadway. “Jan & Júlia: benvinguda nanny!” és un espectacle musical que té per objectiu que els nens i nenes aprenguin l’anglès d’una manera vivencial i divertida.

Aquesta obra de teatre es representarà per Festa Major el dissabte 29 d’agost a la sala històrica de la Patronal en dos passis, a les 12 i a les 17 hores. L’acte està organitzat per Kids & Us Sant Quirze i l’Ajuntament.

Com que l’equipament disposa d’un aforament limitat, us recomanem que reserveu plaça al correu santquirze@kidsandus.org tot indicant: nom, cognoms, telèfon de contacte, número de persones total que assistirà a l’espectacle i preferència de sessió (12 o 17 hores). L'assistència a l'espectacle és gratuïta.