Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament realitza diverses obres a les escoles

Les actuacions inclouen treballs de pintura, mobiliari i instal·lacions, entre d’altres


L’Ajuntament realitza diverses obres a les escoles

L’Ajuntament està duent a terme diverses actuacions a les escoles, aprofitant els mesos d’estiu. Es tracta de reparacions i arranjaments que permetran començar el nou curs totalment preparats. Els treballs s’estan centrant sobretot en l’adequació de l’edifici Purificació Salas per l’acolliment del nou institut. Es tracta de canvis d’aulari, adequació de nous usos, obres d’instal·lacions i de reparació de la teulada i pintura de totes les aules. Respecte els nous usos, es tracta d’adaptar un espai per a la direcció i la secretaria, una nova sala de professorat i nous llocs per a informàtica, biblioteca i laboratori. També es duen a terme obres d’instal·lacions i pintura. La teulada de l’edifici de secundària està sent objecte de treballs aquests dies.
A l’escola Pilarín Bayés s’estan reparant les rasses que fa l’aigua de pluja al pati de secundària i es reposarà la sorra del pati d’infantil.
En el cas de l’escola Onze de Setembre, es pintaran alguns espais com ara la sala de professors i d’ordinadors. Al Lola anglada es col·locaran dos jocs infantils que adquirirà el mateix centre, mentre que al Turonet es repararà la tanca perimetral del pati. A l’escola Taula Rodona es canviarà part del mobiliari.
A totes els centres s’està pintant part dels exteriors: murs, jocs, parets, tanques, etc.