Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'alumnat de P4 i P5 del CEIP El Turonet visita la mostra de Tom Carr a la Masia Can Barra

L'activitat forma part del treball que està realitzant l'artista amb la comunitat educativa del municipi


L'alumnat de P4 i P5 del CEIP El Turonet visita la mostra de Tom Carr a la Masia Can Barra

Com ja us hem anat informant, durant aquest mes d’octubre, els centres d’educació d’infantil i primària, l’Institut d’Educació Secundària de Sant Quirze i el Centre de Formació d’Adults Municipal “L’Olivera” estan treballant l’obra de l’escultor Tom Carr. A través de l’exposició “Reverberatio”, mostra retrospectiva de l’artista instal·lada a la Masia de Can Barra, Carr està ha realitzat diversos tallers pràctics al professorat dels centres educatius del municipi que han volgut aprofundir en la seva obra per poder desprès treballar a l’aula els coneixements adquirits. Han participat en aquests tallers un total de 105 mestres.

Per altra banda, l’escultor està dedicant un dia a cada un dels centres per treballar diferents conceptes, formes i materials amb l’alumnat i el professorat. Més de 2.000 alumnes estan participant d’aquestes activitats a les seves respectives escoles. I com a complement de tot aquest treball, al voltant de 800 alumnes tenen previst visitar la mostra per poder gaudir de l’obra de l’artista.

Informem que l’alumnat de P4 i P5 del CEIP El Turonet ja ha pogut gaudir de l’exposició de Tom Carr, tal i com podeu observar a la galeria d'imatges d'aquesta notícia.