Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Participa als Concursos 2.0 per Festa Major!

L’Ajuntament convoca tres concursos a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram


Participa als Concursos 2.0 per Festa Major!

L’Ajuntament convoca per Festa Major tres concursos 2.0 de fotos i vídeos: el concurs de selfies a Twitter; el concurs de fotos a Facebook, enguany per la tercera edició, i, finalment, un de vídeos i fotos a Instragram. Els tres concursos són oberts a qualsevol persona més gran de 13 anys. Les fotos i vídeos hauran de ser originals, realitzats per qui les presenti i haver-se captat durant els actes de la Festa Major. El guanyador o guanyadora de cada concurs obtindrà 150 euros.

Facebook
Les fotografies s’hauran d’enviar, a partir de les 10.00 del 28 d'agost i fins a les 10.00 del 3 de setembre, per missatge privat al Facebook de l’Ajuntament o bé al correu sqvconcurs@gmail.com amb un titular que descrigui la imatge, el nom de l’autor o autora i un telèfon de contacte.
Les fotografies rebudes es publicaran el 4 de setembre, moment en què s’obrirà la fase de votació popular. Les 10 fotografies amb més “m’agrada” es presentaran a la Comissió de Festes Populars, on es decidirà la guanyadora. Cada autor/a podrà enviar un màxim de 5 fotografies.

Bases completes III Concurs Fotogràfic 2.0 de Festa Major (Facebook)

Twitter
Els participants hauran d’enviar fotografies tipus “selfie” realitzades en qualsevol dels actes de Festa Major. La fotografia s’ha de publicar a la xarxa social Twitter amb el hashtag #selfieSQV. A totes se’ls assignarà un número. Posterioment es realitzarà el sorteig del premi. Es poden enviar fotografies fins al dimarts 1 de setembre a les 11.00.

Bases completes Concurs de selfies a Twitter

Instagram
El vídeo o foto haurà de ser penjat etiquetant-lo amb el hashtag #SQVconcurs. El video o foto amb més “m’agrada” serà el guanyador del Concurs. Es podran realitzar “m’agrada” fins al dimecres 2 de setembre a les 11.00, moment en què es tancarà el període de votació.

Bases completes Concurs de fotos o vídeos a Instagram