Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Acampada del grup de joves del Projecte d’Intervenció Socioeducativa

Els joves han valorat molt positivament l'experiència


Acampada del grup de joves del Projecte d’Intervenció Socioeducativa

Aquest any per primera vegada, el grup de joves del Projecte d’Intervenció Socioeducativa (PISE) de Sant Quirze del Vallès han marxat d’acampada. Els passats dies 3, 4 i 5 de juliol van escollir el Berguedà com a destí per a aquesta iniciativa.

El PISE va dirigit a infants i adolescents de Sant Quirze del Vallès en situació de risc o vulnerabilitat i les seves famílies. L’objectiu és donar suport, estimular i potenciar l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo. D’aquesta manera es compensen les deficiències sòcioeducatives de les persones ateses mitjançant el treball individualitzat, grupal, familiar, el treball en xarxa i amb la comunitat. Es tracta d’un projecte municipal de Serveis Socials gestionat per la cooperativa l’Eina.

Els joves han valorat molt positivament l’experiència, definint-la de la següent manera:

El resultat ha estat una experiència enriquidora i plena d’aprenentatges vitals per a tots els participants i les seves famílies, amb qui s’ha enfortit els lligams. Curta, intensa i plena de bons moments. Però sobretot amb molts ganes de repetir l’any vinent.

Ens agradaria repetir l’experiència i ampliar-la a més gent; volem compartir-la amb els nostres amics.” (Joves PISE 2015)
“L’acampada ens ha unit molt.” (Solaire, 13 anys)
“Me ha gustado la experiencia, he aprendido que si no aportaba mi trabajo no comía” (Ginés, 16 anys)
“L’any que ve volem proposar les activitats de lleure, a més de l’organització de l’acampada en sí.” (Josep, 15 anys)
“Érem autosuficients i organitzats; com ser adults” (Arnau, 16 anys)
“ Jo no hi he anat, em feia pal, però després de les valoracions de la resta de grup vull anar-hi l’any que ve” (Èric, 12 anys)
 “Si ens veus pel carrer, no et tallis, acostat, pregunta, perquè de ben segur que alguna n’estarem tramant...Ah! i no t’oblidis de col•laborar! Qualsevol aportació és benvinguda.”  (Eva, Judit, Sara i Roser. Educadores)