Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

L'Ajuntament presenta dues noves webs tèmatiques

Una d'elles es centra en sostenibilitat i l'altra va adreçada al públic jove


L'Ajuntament presenta dues noves webs tèmatiques

La propera setmana, l'Ajuntament de Sant Quirze llança dues noves webs  amb l'objectiu de millorar el servei i la comunicació amb la ciutadania.
La primera d'elles té com a principal fita convertir-se en una oficina virtual que tracti temes de sostenibilitat. Sota el títol SQV Sostenible, les persones usuàries podran trobar a la xarxa totes les accions i activitats que està desenvolupant Sant Quirze pel medi ambient, els consells per realitzar accions individuals positives de cara a tenir cura del nostre entorn en clau sostenible i també oferirà un recull d'iniciatives positives en aquest àmbit a nivell internacional. L'objectiu principal d'aquest nou espai és posa a l'abast de tots els agents implicats un full de ruta i un model de municipi sostenible i fer realitat una de les principals línies estratègiques del Pla d'Acció Municipal (PAM).
La presentació d'aquesta Oficina Virtual SQV Sostenible, que també incorpora un mur de la sostenibilitat obert a la participació ciutadana, tindrà lloc el proper 26 d'octubre a les 19.30 h a la masia de Can Feliu.
Joves
L'Espai Canya Jove obre també el seu espai a la xarxa amb una novedosa proposta alimentada en un elevat percentatge per les xarxes socials i la participació activa dels joves. Fórums, consultoris sobre diferents temes, agrupacions de blogs d'interès i xats són algunes de les propostes que els més joves podran trobar en aquest nou espai dirigit principalment a informar, fer participar i assessorar els nois i noies majors de 12 anys. El web jove es presentarà a l'IES Sant Quirze el proper dijous 28 d'octubre.