Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Millores de mobilitat i supressió de barreres arquitectòniques als carrers Travessera i Terranova

El projecte suposa una millora de la seguretat i la mobilitat a la zona


Millores de mobilitat i supressió de barreres arquitectòniques als carrers Travessera i Terranova

En el marc del projecte de supressió de barreres arquitectòniques, s’han endegat una sèrie d’obres a la zona dels carrers Bonavista, Travessera, Terranova i Enric Morera, les quals, a banda de la millora que suposa per a les persones amb mobilitat reduïda, han implicat el canvi direccional en alguna d’aquestes vies.

Des d’avui, el carrer Travessera, entre Bonavista i Terranova, serà d’un únic sentit, de manera que els vehicles que circulin per Bonavista i girin per Travessera a l’esquerra ja no trobaran cap vehicle que hi circuli en sentit contrari, la qual cosa, fins ara, havia suposat dificultats en la circulació per l’estretor de la via i una certa inseguretat per als vianants. Aquesta modificació ha suposat l’ampliació de la vorera, amb la disposició d’estacionaments a la seva part esquerra.
 
Pel que fa al carrer Enric Morera, es mantenen els dos sentits de la marxa com fins ara, tot i que es modifica de forma que els vehicles que vénen de la masia de Can Feliu, en arribar a la cruïlla de Travessera i Terranova, ja no podran girar a l’esquerra sinó que hauran de continuar recte en sentit Doctor Fleming.
 
La nova adaptació del sentit direccional dels carrers obeeix, en gran mesura, a les peticions que temps enrere havia fet el veïnat demanant més seguretat per als vianants que havien de creuar els carrers.
 
D’altra banda, la senyalització provisional i una errada de pintura a la cruïlla va provocar ahir confusió i malestar entre les persones que hi circulaven, especialment les que volien accedir a Sant Quirze Jardí,  i així ho van manifestar a la pàgina Facebook de l’Ajuntament. Un cop detectada l’errada, aquest matí, a primera hora, s’ha modificat la senyalització horitzontal i es reforçarà també la vertical.
 
Des de l’Ajuntament lamentem totes les molèsties causades així com no haver sabut comunicar adientment les afectacions.