Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Visiteu el bloc de la Festa Major festamajor.santquirzevalles.cat

#SQVdeFesta: l'etiqueta de la Festa Major de SQV a les xarxes socials


Visiteu el bloc de la Festa Major festamajor.santquirzevalles.cat

Sant Quirze celebra enguany la Festa Major del 27 al 31 d’agost i com cada any s’espera que es visqui intensament als carrers, places i diferents espais habilitats. Dos pilars en són la garantia: la participació dels santquirzencs i santquirzenques i el suport i la implicació de totes les entitats del municipi.

Des de fa algunes edicions, la Festa també es trasllada a Internet i les xarxes socials. No és pas una festa paral·lela; és la mateixa Festa des de diferents mirades, racons, instants. El punt de partida d’aquesta Festa 2.0 és el bloc de Festa Major, que des d’avui mateix es pot visitar a l’adreça festamajor.santquirzevalles.cat.

Al bloc, s’hi pot trobar el programa complet, que també es pot descarregar en format PDF; un cercador d’activitats; la salutació dels grups municipals; les afectacions al trànsit; les notícies relacionades amb la Festa i tota l’actualitat; informació sobre com seguir la Festa i també com participar-hi.

A les xarxes socials, Facebook, Twitter i Instagram, la Festa Major es vehicularà, com en anys anteriors, a través de l’etiqueta (hashtag) #SQVdeFesta. L’Ajuntament anima tothom a què la faci servir per seguir i explicar la Festa.

Durant els propers dies s’anirà ampliant la informació i explicant els detalls del programa tant al web municipal com a les xarxes socials: entrevistes amb alguns convidats, el Concurs d’Entrepans, els Concursos 2.0, les Barraques, tradició, esport, música, cultura, humor, espectacles infantils, gastronomia, solidaritat.

Així donava Sant Quirze la benvinguda al cartell de Festa Major. Un molt bon començament. Bona Festa Major! 

 

#SQV Ja tenim el cartell guanyador de la Festa Major 2015! Moltes felicitats al Jordi Figuera i gràcies a totes i tots...

Posted by Ajuntament de Sant Quirze del Vallès on dijous, 9 / juliol / 2015