Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Obertes les inscripcions a la Cursa Popular i les activitats esportives de la Festa Major 2015

Les inscripcions es poden realitzar en línia o bé presencialment al Servei d'Atenció Ciutadana


Obertes les inscripcions a la Cursa Popular i les activitats esportives de la Festa Major 2015

Les activitats esportives tornen a ser enguany plat fort i destacat del programa de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès que es celebra del 27 al 31 d'agost. Dissabte 29, el parc de les Morisques i l'avinguda del camí del Mas allotjaran les competicions de Bàsquet 3x3, Futbol 3x3, Handbol 4x4, Torneigs de Tennis Taula, Volei 4x4 i un clínic de rugbi. Algunes d'aquestes activitats requereixen inscripció prèvia que podeu realitzar des d'aquests enllaç:

Inscripció a les Activitats Esportives de la Festa Major

L'altra cita important de la festa més esportiva és la Cursa Popular, que tindrà lloc diumenge 30 d'agost a partir de les 10 hores amb sortida i arribada a l'avinguda Pau Casals. Es poden inscriure participants nascuts i nascudes a partir de l'any 2007 i hi haurà 3 recorreguts diferents adaptats a l'edat i capacitat. A més, enguany la cursa té un caire solidari i tothom que vulgui, pot portar un quilo o litre de menjar (arròs, pasta, llegums, llet, oli, etc.) el mateix dia de la cursa al punt de sortida. Els aliments recollits es distribuiran entre les famílies i entitats que més ho necessitin.
Podeu accedir a tota la informació de la cursa popular així com realitzar la vostra inscripció en línia a través del següent enllaç:

Inscripció a la Cursa Popular

Podeu consultar tota la informació de la Festa Major al bloc http://festamajor.santquirzevalles.cat/