Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Comença l'asfaltat de diferents carrers del municipi

Els treballs començaran el dilluns 25 d'octubre i acabaran divendres 29


Comença l'asfaltat de diferents carrers del municipi

Alguns espais dels nuclis del Poble Sec i los Rosales i els carrers Pi i Margall i Dr. Trueta del nucli urbà, gaudiran de nou asfaltat gràcies a les obres que començaran el proper dilluns 25 d'octubre.
Al Poble Sec, els treballs se centraran en asfaltar el pas existent entre les vivendes i l'ABB, fet que obligarà a tallar el trànsit el dia 25 d'octubre.
A a los Rosales, el reasfaltat es realitzarà al carrer del Pont i es preveu que els treballs s'allarguin fins al dimarts 26 d'octubre. En aquest punt, quedarà tallat el trànsit i també estarà prohibit estacionar en ambdues bandes del carrer del Pont mentre durin els treball, però els veïns i veïnes podran accedir als pàrquings de 19 a 8 hores.
Al nucli urbà les obres començaran el dia 27 d'octubre al carrer Pi i Margall, que tindrà també el trànsit tallat i estarà prohibit aparcar-hi fins al dijous 28 d'octubre, tot i que el veïnat podrà accedir als parquings de 19 a 8 hores.
Finalment, les obres al carrer Dr. Trueta començaran dijous 28 d'octubre i s'allargaran fins l'endemà. El veïnat d'aquesta zona tampoc podran estacionar-hi i el trànsit estarà tallat, però també podran accedir als pàrquings de les 19 a les 8 hores.