Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Una Festa per als més petits

El festival de música i tallers “Petit Embassa’t”, el teatre i els inflables conformen part de l’oferta infantil


Una Festa per als més petits

La Festa Major de Sant Quirze destaca per la multitud d’activitats orientades al públic infantil, des de les propostes musicals a les de tallers i manualitats. De fet, l’oferta comença divendres amb l’espectacle infantil “Landry el rumbero”, que porta la música gitana al municipi donant a conèixer aquesta cultura als més petits. Es tracta d’un espectacle de gran format que, aprofitant l’animació infantil, acosta aquest gènere al públic.  El seguirà un cercavila infantil a càrrec de la Colla de Gegants de Sant Quirze.
El teatre també és un dels protagonistes de la festa. Una de les iniciatives és l’obra en anglès “Jan & Júlia” un musical en català i anglès adreçat a nens d’entre 4 i 10 anys i que té com a objectiu apropar els infants a la llengua anglesa d’una manera lúdica i natural. El primer passi tindrà lloc dissabte a les 12h i el segon a les 17h. Per assistir-hi podeu reservar plaça enviant un correu a santquirze@kisandus.org.
Diumenge també hi haurà teatre a càrrec de la companyia “+ o – Teatre” amb l’obra “On és el doctor?”. Serà a la sala històrica de la Patronal.
La quitxalla també tindrà espais per a la disbauxa, amb apostes com la guerra d’aigua que organitza l’Associació Cultural Els Mandukos dissabte al matí, o la festa de l’escuma a migdia. No faltarà tampoc el cinema a la fresca, amb la projecció de la pel•lícula “Paddington”, al parc de l’avinguda Can Pallàs el vespre de dissabte.
Una de les apostes fortes d’enguany i que repeteix edició és el festival “Petit Embassa’t”. Un espectacle de música adreçat a les famílies perquè infants i grans s’ho passin d’allò més bé escoltant música i participant en originals tallers. L’actuació de Dàmaris Gelabert, el fenòmen de la temporada, és una de les activitats previstes en el marc d’aquesta iniciativa.
No faltaran a la cita els inflables infantils al Parc de les Morisques el matí de dilluns.