Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Les exposicions de Festa Major fan una mirada a la història del poble

Diversos espais acolliran reculls fotogràfics, pintures i obres d’art


Les exposicions de Festa Major fan una mirada a la història del poble

Dues exposicions donen el tret de sortida a la Festa Major dijous. D’una banda, la mostra “Aquelles nits d’envelats”, organitzada pel GIHSQ, i que recorda uns temps en què l’envelat era un dels eixos centrals de la Festa Major. De l’altra, l’exposició “Posant color al passat", una iniciativa del Cercle de Cultura i el GIHSQ, on el visitant podrà retrocedir en el temps fins a principis del segle XX partint de fotografies antigues del poble que s’han treballat des de la creativitat i la imaginació tot donant-les cromatisme. Les dues mostres es podran veure a la sala nova de la Patronal durant els dies de festa.
Un altre espai que recull part de la història del poble, però en aquest cas a nivell de cooperació, és la Casa de Cultura Vila-Puig. L’exposició “20 anys de cooperació a SQV” recull fotografies dels projectes que mitjançant el 0,7% del pressupost municipal s’han finançat durant aquests darrers anys. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Mesa de Cooperació de Sant Quirze.
Una vegada més, els i les artistes del taller de pintura del Cercle de Cultura exposen les seves obres d’art fetes durant el curs 2014-2015. Es podran veure a la rambla de Lluís Companys durant tot el dia de dissabte i diumenge.