Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

#SQVdeFesta: La Festa Major 2.0!

L'etiqueta #SQVdeFesta vehicularà la informació i participació de la Festa Major a les xarxes socials


#SQVdeFesta: La Festa Major 2.0!

Sant Quirze del Vallès comença aquest dijous, 27 d’agost, la Festa Major 2015 amb la inauguració de dues exposicions i la Recepció Ciutadana, que tindrà lloc a partir de les 20 hores a la Patronal. La Festa torna a ser la suma de la participació de tots els santquirzencs i santquirzenques, el treball de la Comissió de Festes integrada per les diferents entitats locals i representants del Consistori, així com del treball realitzat de manera transversal per tots els serveis de l'Ajuntament.

La Festa 2.0
Cal destacar, des de fa algunes edicions, les diferents accions desenvolupades per traslladar la Festa a les xarxes socials i al món 2.0. El bloc de Festa Major festamajor.santquirzevalles.cat  n’és el punt de partida i aplega tota la informació útil per gaudir de la principal celebració del municipi. Visitant el bloc podreu:

 

Xarxes Socials
Al llarg de les darreres setmanes s'ha realitzat una campanya informativa a les xarxes socials destacant els principals continguts i protagonistes de la Festa i desgranant el bo i millor del programa.

Per tal de seguir la festa, participar-hi i comentar-la, podeu fer servir el hashtag #SQVdeFesta (escriviu-lo com vulgueu: #sqvdefesta, #SQVDeFeSTa...), que vehicularà tota la comunicació i informació dels diferents actes i recollirà l'esperit, aportacions i opinions a les diferents xarxes socials municipals:

 

Totes les aportacions amb el hashtag #SQVdeFesta es recolliran en un tauler virtual i tindrem un record de la Festa d’enguany a partir de les diferents mirades de la ciutadania i entitats. Al Pinterest de l’Ajuntament, hi trobareu taulers de les diferents edicions de la Festa Major i les fotos finalistes dels concursos, entre d’altres.

A més, podreu visitar els àlbums de fotos amb les activitats destacades de cada dia a la galeria Flickr i els vídeos resum al Canal YouTube

Concursos 2.0
L’Ajuntament convoca per Festa Major tres concursos 2.0 de fotos i vídeos: el concurs de selfies a Twitter,  el III Concurs de fotos a Facebook, i un de vídeos i fotos a Instragram. El guanyador o guanyadora de cada concurs obtindrà 150 euros. Consulteu les bases i omplim de Festa les xarxes. Bona Festa Major!