Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Una Festa Major molt esportiva

La Cursa Popular i la matinal esportiva són algunes de les propostes que repeteixen edició


Una Festa Major molt esportiva

L’esport és un dels eixos centrals de la Festa Major. El programa contempla activitats esportives per a tothom. Una de les iniciatives estrella és la Cursa Popular. Diumenge al matí l’avinguda de Pau Casals acollirà la sortida de la cursa, que aplega participants de totes les edats: des dels nascuts el 1974 fins al 2009. D’aquesta manera, s’habiliten tres recorreguts per a les set categories existents, de manera que cada participant es troba amb un itinerari adaptat a les seva categoría. L’elevada participació és una constant cada edició i aquest, de ben segur no serà menys.
Un altre escenari que acull activitats esportives és el Parc de les Morisques. Dissabte al matí esdevé l’espai on es desenvolupen partits de bàsquet 3X3, futbol 3X3, handbol 4X4, voleibol 4X4, tennis taula, escacs i rugby. Una proposta que repeteix edició i que sempre compta també amb una elevada participació. A migdia es lliuraran els premis de cada modalitat al mateix parc.
No faltaran a la cita activitats que combinen esport i música, com la Masterclass de zumba de dissabte al matí al Parc de les Morisques o la masterclass de patinatge de diumenge a la pista annexa del complex esportiu.
Cal destacar també la celebració de la Copa Sant Quirze per part de l’Handbol Sant Quirze i el FC Barcelona B al pavelló municipal la tarda de dissabte, i el partit sènior femení diumenge amb l’Esportiu Castelldefels. El dia 3 de setembre els de Sant Quirze jugaran un partit amistós amb la Selecció d’Handbol de Qatar, actual sotscampiona del món.
Enguany, arriba a la seva divuitena edició el Memorial Antoni Mendoza, que tindrà lloc diumenge a les 18h amb un equip encara a determinar.