Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Alteracions en el servei de transport públic per la Festa Major 2015

Es modificaran recorreguts puntualment i algunes parades restaran sense servei


Alteracions en el servei de transport públic per la Festa Major 2015

Durant els dies de Festa Major hi haurà algunes alteracions al servei de transport públic. Els actes de la Festa Major que s’efectuaran a la via pública afectaran parcialment les línies d’autobusos L12 i C5 per anar a Sabadell i a Terrassa, respectivament, malgrat no s’interromp cap servei. En certs moments els recorreguts es modificaran i algunes parades restaran sense servei temporalment. Tot i així, s’indicarà la situació de les parades més properes perquè els usuaris puguin accedir al seu destí 
Concretament les alteracions previstes són:
Dissabte 29
Vies afectades i horaris: av. Camí del Mas ( entre 7:00 h i les 16:00 h ) i c. Vallcorba ( a partir de les 19:30 h )Serveis afectats: L12. A partir de les 19 hores poden produir-se retards en els horaris de pas en les parades del carrer Vallcorba.
C5. Tota la jornada. El recorregut cap a Terrassa no s’efectuarà per l’av. Camí del Mas. La parada del Parc de les Morisques estarà fora de servei.   
Diumenge 30
Vies afectades i horaris:  rda.  Arraona i av. Pau Casals ( entre 9:00 h i les 13:00 h )
Serveis afectats: C5. Pel mati, les 2 parades situades a la rda. Arraona ( pl. l’Olivera i c. Urgell ), 4 de l’av. Egara ( CAP, c. Ribera, c. Terra Alta i Garraf ), i les 3 del carrer Vallcorba, romandran fora de servei.  
Dilluns 31
Vies afectades i horaris: av. del Mas ( entre19:00 h i les 23:00 h )
Serveis afectats: C5.  A partir de les 19:00 h, el recorregut cap a Terrassa no s’efectuarà per l’av. Camí del Mas. La parada del Parc de les Morisques restarà fora de servei.