Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Més de 400 participants a la matinal esportiva

El Parc de les Morisques ha estat l'escenari central de les diferents modalitats


Més de 400 participants a la matinal esportiva

Més de 400 persones han participat aquest matí en les activitats esportives organitzades al Parc de les Morisques. Entre les novetats d'enguany, destaquen algunes modalitats noves que han atret l'interès dels més curiosos i han donat a conèixer l'ampli ventall d'activitats que ofereixen els esports. És el cas dels escacs; concretament dels escacs gegants, que han permès donar una perspectiva ben diferent d'aquest joc d'intel·ligència. També cal remarcar que, com a novetat, el voleivol ha estat organitzat enguany pel Club Voleivol Sant Quirze, comptant amb diverses categories i més d'una trentena de participants.

Un altre dels destacats del matí ha estat la presentació de la disciplina marxa nòrdica. Els membres de l'entitat Nordic Walks han organitzat un stand al parc on han informat del funcionament d'aquest esport, tot fent sortides en petits grups cada quart d'hora fins a migdia. D'altra banda, el Club de Rugby Sant Quirze ha ofert un clínic de rugby, ensenyant tant la tècnica com la pràctica d'aquesta modalitat.

La música ha acompanyat la masterclass de Zumba, a l'amfiteatre del Parc.  Una cinquantena de persones han participat en les sessions dirigides pel santquirzenc José María Polo que, malgrat les altes temperatures, ha fet moure els participants al ritme de les cançons més actuals.

Altres modalitats, com l'handbol 4X4, el bàsquet 3X3 o el futbol 3X3 s'han desenvolupat amb èxit, repetint edició.

Els tres primers classificats de cada modalitat han rebut avui un guardó. El lliurament de premis ha tingut lloc també al parc, a càrrec dels representants directius de cada esport i de l'alcaldessa, Elisabeth Oliveras; la regidora d'Esports, Maria Domingo; la tinent d'Alcalde Marta Baldrich i els regidors Lluís Villa i Carles Gilabert.

La piscina municipal ha acollit també aquest matí el torneig infantil d'hoquei subaquàtic. El Club d'Hoquei Subaquàtic Sant Quirze ha competit amb els "Intrèpids seitons del Barcelonés", un equip de Sant Adrià del Besós. En aquesta setena edició s'han combinat jugadors entre els equips, de manera que la competició ha estat bàsicament amistosa. Hi ha hagut trofeig per als tres equips participants.

Finalment,  cal remarcar que l'estand de l'Ajuntament ha continuat avui recollint inscripcions a la cursa popular. A les 14 hores el nombre d'inscrits ha estat de 323. Recordem que la cursa tindrà lloc demà diumenge i que es poden recollir dorsals avui fins les 21 hores al parc de les Morisques.

Matinal esportiva FM15