Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Cursa Popular repeteix èxit amb gairebé 500 participants

Ferran Sampere i Marta Romance, els primers a creuar la meta


La Cursa Popular repeteix èxit amb gairebé 500 participants

Un total de 443 persones han participat avui a la Cursa Popular, un dels esdeveniments esportius de més participació de la Festa Major. 

L'avinguda de Pau Casals ha acollit la sortida a les 10h de les categories E, F i G. D'aquests, Ferran Sampere, de la categoria F (nascuts entre 1974 i 1993) i Marta Romance, de la categoria E (1994-1997), han estat els primers a creuar la línia de meta, en masculí i femení. El recorregut ha estat de 5 km, passant per la ronda d'Arraona, c. Eduard Toldrà, av. del Vallès, parc de Can Feliu, c. Llaurador, av. d'Antoni Gaudí, c. Castellar i av. de Pau Casals de nou.

Els primers classificats en la categoria G han estat: Montserrat Cinta i Miguel Nocelo. En categoria F, Glòria Bayó i Ferran Sampere. En la categoria E han assolit la primera posició Marta Romance i Jordi Monsalve.

A continuació, a les 10.45h han sortit els participants de les categories C i D,amb un recorregut de 1700m. Els primers classificats han estat Carla Urban i Roger Canals, en C; i Marina Criado i Àlex Salas en la categoria D.

La categoria B (nascuts entre 2004 i 2006) ha comptat amb un recorregut de 800 m. El guanyador masculí ha estat Jan Medina, i en femení Clàudia Alarcón.

Finalment, els més petits (2007-2009) han posat el punt i final a la cursa també amb un recorregut de 800 m. Han guanyat, Isabel Vilar i Pol Fernàndez.

A continuació, l'alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la regidora d'Esports, Maria Domingo i els regidors Marta Baldrich, David Caminal i Carles Gilabert, han procedit al lliurament de premis.

Cal remarcar, però, que abans dels premis de la cursa l'alcaldessa ha lliurat el premi al guanyador del concurs del cartell de Festa Major, Jordi Figuera.

Recordem que durant les inscripcions s'han recaptat aliments amb finalitats solidàries. Concretament, més de 20 litres entre llet, sucs i olis; 24 quilos de pasta, 6 d'arròs, 4 de conserves, 4 de farina, i 1 de galetes i sucre. Aquests es distribuiran entre les famílies que més ho necessitin.

Podeu consultar els resultats de la cursa en els documents relacionats inferiors.

 

Cursa popular FM15