Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze gaudeix dels espectacles i l'esport al llarg de la tercera jornada de Festa Major

Les propostes han tingut molt bona acollida entre el públic, que ha continuat omplint places i parcs per gaudir-ne


Sant Quirze gaudeix dels espectacles i l'esport al llarg de la tercera jornada de Festa Major

El tercer dia de Festa Major ha continuat amb la mateixa resposta de públic que els precedents: entregat, amb ganes de difrutar, ballar i passar estones disteses aprofitant l'oportunitat de gaudir dels espectacles culturals que omplen aquests dies les places i parcs del poble. Mentre prop de 500 corredors i corredores envaïen els carrers participant a la cursa popular, el Petit Embassa't escalfava motors a les Morisques amb les proves de so. La formació local Roleguita i Boqueron obrien pas i eren els primers en actuar en aquest muntatge lúdico-musical adreçat al públic familiar. 
L'aclamada cantant infantil Dàmaris Gelabert, que ha aglutinat centenars de persones al parc de les Morisques, ha fet seguir les seves tornades a grans i petits embadalits. Després d'una bona remullada, protocol habitual del petit Embassa't i agraïda per les famílies per sufocar la calor del migdia, ha començat l'actuació dels Sense Sal, una jove i prometedora formació amb ritmes folk, que també ha tingut molt bona acollida entre els presents.
Al migdia, al Pavelló, el primer equip femení de la formació local disputava  la Copa Sant Quirze contra l'Esportiu Castelldefels, quedant 20 a 28. La vessant més esportiva del #SQVdeFesta ha seguit a la tarda amb el Memorial Antoni Mendoza, on el Futbol Club Sant Quirze s'ha imposat al Club de Futbol Unió Mirasol Baco per un contundent 4 a 0.
El cant coral en totes les seves dimensions ha inundat la plaça Anselm Clavé des de les 6 de la tarda, primer amb la Coral Il·lustració Artística, continuant amb la Bella Quirze Band. Mentretant, al parc de les Morisques, famílies amb quitxalla gaudien del gran marcel Gros, un pallasso de la vella escola que ha arrencat somriures a tots els assistents. Les activitats infantils han continuat amb els Kids Party Show, animació variada que ha repassat els èxits més coneguts pels més petits i ha fet ballar tothom. També la companyia + o - teatre ha fet un ple a la Patronal amb la seva proposta On és el doctor.

La nit va comptar amb les actuacions d'In crescendo, guanyadors de l'Oh Happy days de TV3, que van tornar a aconseguir la plaça plena i amb el doble concert per al públic més jove a Can Feliu, amb Bonobos i Alquadrat, on també es va omplir, de nou, per gaudir de bon reggae i "patxanga carinyosa".
 

Diumenge tarda FM15

 

 

Diumenge Matí FM15

Teatre,"In Crecendo", "Bonobos" FM15 Alquadrat

 

També podeu veure els vídeos al canal Youtube de l'Ajuntament: https://www.youtube.com/user/SantQuirzeVallesAj/videos