Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

El ple de l’Ajuntament sorteja els membres de les meses electorals per al 27 de setembre

L’Ajuntament notifica aquests dies els titulars i els suplents


El ple de l’Ajuntament sorteja els membres de les meses electorals per al 27 de setembre

L'Ajuntament va celebrar ahir el ple per sortejar els 270 membres de les meses electorals. Així, a la tarda es van començar a notificar els titulars i suplents de les mateixes. Les persones designades per als comicis del 27 de setembre poden presentar excuses al seu nomenament únicament davant de la Junta Electoral de Zona de Sabadell (excepte els majors de 65 anys que ho podran fer en el mateix moment de rebre la notificació).
La reunió informativa d’assessorament per les tasques a assumir durant la jornada electoral es farà el 24 de setembre de 2015, a les 18:30h, a la Sala Nova de la Patronal.

Per presentar excuses, cal presentar-se personalment amb la documentació que acredita l’excusa i la notificació del nomenament com a membre de la mesa electoral. L’adreça és la següent: Av. de Francesc Macià, 34-38, 1a planta (edifici Jutjats). Horari en dies laborables: de dilluns a divendres de 15:30 a 18:30h i dissabtes, de 10:00 a 13:00h.


En l’enllaç adjunt podeu veure més informació i les instruccions de la Junta Electoral Central amb el detall dels impediments i excuses justificats: https://seu.santquirzevalles.cat/DetallContinguts/_Csc0skTygzOajEAmQPcL6kx9vn2Bx8h8


L’Ajuntament establirà un dispositiu de treballadors públics per tal de garantir el bon funcionament de la jornada electoral, que es podrà seguir al web i ràdio municipal i les xarxes socials.  De la mateixa manera, durant la jornada l’edifici central de l’Ajuntament romandrà obert al públic per oferir servei d’informació si s’escau.