Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca Municipal inicia el nou curs amb una àmplia programació

Tallers, cursos d’anglès i espais per a tota la familia conformen l’oferta


La Biblioteca Municipal inicia el nou curs amb una àmplia programació

El mes de setembre s’inicia a la Biblioteca Municipal amb una àmplia oferta d’activitats. De fet, es preparen les inscripcions per a diverses iniciatives que es desenvoluparan les properes setmanes. Les classes de conversa en anglès són un dels punts forts de la programació d’enguany. Les inscripcions ja estan obertes i s’adapten als diferents nivells de l’estudiant. De la mateixa manera, la Biblioteca ofereix cursos intensius de matemàtiques i anglès. Es tracta de potenciar les capacitats mentals dels nens mitjançant aquestes disciplines i utilitzant l’àbac japonès. Una iniciativa que porta per nom “KidsBrain: Think in English”.
Cal remarcar també que repeteix edició el Club de lectura, tant per a adults com per a infants, amb inscripcions obertes i places limitades. Es llegiran diverses propostes, adaptades en els casos dels infants. Una proposta que s’allargarà fins al juny.
Les trobades del “Compartir en Familia” són també una de les iniciatives que esdevenen novetat enguany, i que s'iniciaran el mes d'octubre. Caldrà inscriure-s'hi. Es tracta d'un espai dirigit a famílies embarassades, amb nadons, primerenques o no, etc.
Trobareu més informació a l’agenda del web, on s’especifiquen dates d’inscripcions, horaris, etc., i a l’apartat de la Biblioteca Municipal.