Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Una seixantena d’alumnes inicien el curs al nou Institut Salas i Xandri

El centre s’integra dins l’escola Purificació Salas i arrenca amb un nou projecte pedagògic i organitzatiu


Una seixantena d’alumnes inicien el curs al nou Institut Salas i Xandri

 El nou Institut Salas i Xandri ha arrencat avui el curs escolar. Després de mesos de treball intens per part de l’equip directiu, aquest segon institut santquirzenc comença un nou projecte educatiu tant a nivell pedagògic com organitzatiu.

Les classes s’han iniciat amb l’horari habitual, de 8.30 a 15h, i l'alumnat ha accedit al centre per la rampa de l’avinguda Arraona. Aquest primer dia es faran activitats de presentació i descoberta del centre, que ha canviat l’ús d’algunes aules per adaptar-les a les necessitats de l’institut.
Recordem que el centre, integrat dins l’edifici de l’escola Purificació Salas, ofereix 60 places. L’Institut compta amb 6 professors, així com un AMPA independent de la de l’escola, però coordinada plenament. Hi ha dos grups per classe i compta amb aula d’informàtica, laboratori, espai de música, sala de professors i espais administratius.
El projecte educatiu contempla tres línies de treball importants: transversalitat, integració de la tecnologia i plurilingüisme. La força més important que empeny aquestes línies d’actuació i la resta del projecte és l’empenta i el convenciment de tot l’equip docent: Xavi López com a director de l’escola; Maite Amorós, cap d’estudis de l’escola; Emília Milà, directora de l’Institut i Jaume Feliu, secretari.
Trobareu més informació a: salasixandri.cat, a facebook.com/salasixandri i a https://twitter.com/salasixandri i amb l'usuari  @salasixandri.