Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Arrenca la novena temporada de Ràdio Sant Quirze

El manteniment d’espais consolidats i noves propostes conformen la graella 2015-16


Arrenca la novena temporada de Ràdio Sant Quirze

Ràdio Sant Quirze comença avui dilluns 14 de setembre la novena temporada de la seva història. Els oients podran continuar gaudint de propostes com L’Últim Matx, programa dedicat a la Lliga i al FC Sant Quirze; El Debat i La Consulta, espais dedicats a la tertúlia i l’opinió; El Mussol Verd, programa sobre la sostenibilitat i el medi ambient; Mundo Motero, espai sobre el món del motor; 1UP Ràdio Team, programa dedicat als vídeojocs;  o La Moixiganga, espai infantil que aquest any ha aconseguit una Menció de Qualitat als Premis Ràdio Associació de Catalunya.

La música, com és habitual, tindrà un espai fonamental aquesta temporada. Programes com En el nom del Rock, A Twist of Lemon, Històries del Rock, Cabaret de MedianocheNoche de Jazz o World of Music faran un repàs de la millor música d’ahir i d’avui.  Un espai que s’estrena els dimarts a les 21 hores, Ràdio DF, combinarà la música amb l’humor. També com a novetats hi haurà l’espai Borsa i Mercats, dedicat a l’actualitat econòmica; el retorn del programa sobre curiositats de les formes de vida del Planeta Terra, La Canica Azul; i l’emissió del programa El Pis d’Estudiants, de Manel Ferrer i Tatiana Arús, que enguany ha obtingut el Premi Ràdio Associació de Catalunya al millor programa de ràdio local.

A www.radiosantquirze.cat s’aniran penjant tots els programes emesos per tal que la gent interessada se’ls pugui descarregar per poder-los escoltar quan vulgui des d’on vulgui.

Imatge: Fotografia del programa especial realitzat per Festa Major pels col·laboradors i col·laboradores de l'emissora.