Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Dilluns vinent s’inicia una nova edició de la Setmana Cultural de la Gent Gran

Durant tota la setmana es duran a terme diverses activitats per tal de retre homenatge a la gent gran de Sant Quirze


Dilluns vinent s’inicia una nova edició de la Setmana Cultural de la Gent Gran

Sant Quirze del Vallès celebrarà una nova edició de la Setmana Cultural de la Gent Gran del 28 de setembre al 3 d’octubre. Un any més, l’Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats i les residències del poble, ha preparat una àmplia oferta d’activitats ben diverses amb l’objectiu que la gent gran de Sant Quirze comparteixi moments de lleure, cultura i reflexió.

La inauguració oficial tindrà lloc el mateix dilluns 28 de setembre, a les 19.00 hores, amb l’actuació del quartet de corda Trio de Quatre. Cèlia Raspall, acompanyada de grans músics, serà l’encarregada d’interpretar l’espectacle “Viatge Barroc”. Aquest tret de sortida continuarà amb activitats variades durant tota la setmana com un torneig de billar i petanca, una conferència sobre el Jazz, un espectacle d’animació a càrrec de Perico nas de mico, o l'audició musical de "Mar i Cel" de Dagoll Dagom, entre d’altres. No faltarà tampoc el tradicional homenatge  a les persones de 90, 95 i 100 anys, que se celebrarà dijous 1 d’octubre a les 13.00 hores.

Finalment, dissabte al matí se celebraran al gimnàs de l’Institut les Resiolimpíades, una sèrie de proves estimulatives, físiques i sensorials entre els usuaris i usuàries dels centres residencials de Sant Quirze i, a la tarda, la Setmana Cultural de la Gent Gran acabarà amb ball i un refrigeri al Casal d’Avis.

Totes les activitats són gratuïtes i se celebraran al Casal d’Avis a excepció de les Resiolimpíades. La Setmana Cultural de la Gent Gran està organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze, amb la col·laboració del Casal d’Avis, Amics de la Música, Aula d’Extensió Universitària, Nuevos Pasos, Residència Verge del Carme, Residència Assís i Llar d’Avis Sant Quirze.

Podeu consultar el Programa d'Activitats de la Setmana Cultural de la Gent Gran 2015.