Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Tot preparat per a les eleccions del proper 27S

L’Ajuntament prepara un complert dispositiu perquè la jornada es desenvolupi amb normalitat


Tot preparat per a les eleccions del proper 27S

L’Ajuntament de Sant Quirze està ultimant els darrers preparatius per a la jornada electoral del proper 27 de setembre. Un total de 14.454 santquirzencs i santquirzenques podran exercir el seu dret a vot a les eleccions. Demà, 24 de setembre, tindrà lloc una reunió informativa amb els membres de les meses, per tal d’assessorar-los sobre les tasques a assumir durant la jornada electoral, a les 18.30h a la sala nova de la Patronal. En total, es tracta de 270 membres, entre titulars i suplents.

L’Ajuntament ofereix als electors censats i domiciliats al municipi amb mobilitat reduïda o discapacitat física, la possibilitat de traslladar-los mitjançant un transport adaptat el dia de les eleccions. El servei es pot sol·licitar en representació de l’elector/a i es presta per l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Creu Roja. Més informació al següent enllaç: Transport gratuït per votants amb mobilitat reduïda.

Locals electorals
Els locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i fins les 20 hores. Els locals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal d’Avis, La Patronal i Local social municipal del Poble Sec. Com a novetat, l’accés al Casal d’Avis s’efectuarà per la porta de la plaça dels Avis, i no pel carrer del Pintor Vila Puig. Al llarg de la jornada electoral es disposarà també d’un punt d’informació a la planta baixa de l’Ajuntament, des de les 9 del matí fins les 8 del vespre.

On he d'anar a votar?
Totes les persones que vulguin saber on els toca votar, poden fer la consulta en línia a través de l’enllaç www.santquirzevalles.cat/consultacens. De la mateixa manera, durant la jornada l’edifici central de l’Ajuntament romandrà obert al públic per oferir servei d’informació si s’escau.

Seguiment informatiu de la jornada
L’Ajuntament establirà un dispositiu de treballadors públics per tal de garantir el bon funcionament de la jornada electoral, que es podrà seguir al web i ràdio municipal i les xarxes socials (Facebook i Twitter).  L’escrutini es podrà seguir en directe tant mitjançant ordinadors de sobretaula com dispositius mòbils a: www.santquirzevalles.cat/escrutini. També es podrà seguir tota la informació de la jornada a Ràdio Sant Quirze (89.5FM i www.radiosantquirze.cat), que emetrà a cada hora en punt butlletins amb tota l'actualitat.